Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]

Υπάρχουν καταστάσεις όπου, ο ασθενής δυσκολεύεται να βρεί υποδήματα που να τον ανακουφίζουν και να λαμβάνουν υπόψη τους τις παραμορφώσεις των άκρων ποδών του.
Το "Υποδηματοποιείον" του Γιώργου Μεριάνου μπορεί να δώσει λύση και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Μπορεί  να προσαρμόσει τα ορθωτικά πέλματα τόσο σε κλασσικά, όσο και σε μοντέρνα σχέδια παπουτσιών που εσείς θα του υποδείξετε.

…το χαμόγελο και η ευχαρίστηση ώθησε το μαστρο-Γιώργη να ξεκινήσει κάπου στα μέσα του  '30, εκεί στου Ψυρρή, να κατασκευάζει τα χειροποίητα υποδήματά του.
Το ίδιο που αργότερα έκανε και ο γιος του και μετά ο εγγονός του. Τρεις γενιές διαφορετικές μα και τόσο ίδιες. Διαφορετικές ως προς την εποχή, ίδιες ως προς την αγάπη για το παπούτσι και την εξυπηρέτηση του πελάτη.
Αυτή η αγάπη και το μεράκι μας οδήγησε να δημιουργήσουμε αυτό το πρότυπο κέντρο υποδήματος, ικανό να ανταπεξέλθει στις σημερινές ανάγκες.
Αναντικατάστατη θέση σ’ αυτή τη διαδρομή, έχει η ελεγμένη ποιότητα σ’ όλη τη φάση κατασκευής των υποδημάτων, από την κοπή του δέρματος, τη ραφή, το μοντάρισμα, το φινίρισμα και την τελική παράδοση ενός χειροποίητου ζευγαριού GIORGIO MERIANO, με εγγύηση ως προς τη τέλεια εφαρμογή, την άνεση και την κομψότητα που πρέπει να συνοδεύσουν ένα ποιοτικό υπόδημα.
Φτιαγμένα από τα καλύτερα υλικά με δέρματα από τα καλύτερα βυρσοδεψεία της χώρας μας αλλά και της Ιταλίας. Ανατομικά καλαπόδια, σχεδιασμένα με προδιαγραφές για άνετο βάδισμα. Τακούνια από ποιοτικό ABS με σίδερο έτσι ώστε να γίνεται πιο σταθερό το βάδισμα. Σημασία μεγάλη έχει δοθεί και στις φόδρες μας. Έχοντας περάσει από έλεγχο, αποφεύγονται οι περιπτώσεις εφίδρωσης και δυσάρεστης οσμής των ποδιών μας.
Πέρα από την σειρά των έτοιμων υποδημάτων μας, η ζήτηση από πολλές πελάτισσές μας, μας ανάγκασε να δημιουργήσουμε τμήμα παραγγελιών. Να μπορούμε να φτιάχνουμε το υπόδημα ως προς το νούμερο, το χρώμα και το τακούνι που θα μας ζητηθεί. Έτσι στο εργαστήριό μας μπορείτε να παραγγείλετε ότι υπόδημα επιθυμείτε σε:

Νούμερο: μικρά – μεγάλα νούμερα, από 32 ως 46
Χρώμα: όλα τα χρώματα του δέρματος
Υλικό: ντύνουμε υποδήματα με ύφασμα, σατέν κ.λ.π.

Επίσης, ειδική κατηγορία είναι και οι μπότες μας, οι οποίες είναι εξ’ ολοκλήρου δερμάτινες. Η γνώση και η πείρα του σχεδιαστή μας εγγυώνται την άριστη εφαρμογή ακόμη και στην πιο "δύσκολη" γάμπα.

Τελειώνοντας, θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί χάρη σε σας, που αγκαλιάσατε αυτή την προσπάθεια, η επιχείρηση ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Υπόσχεσή μας είναι ότι θα σας προσφέρουμε συνεχώς καλύτερες υπηρεσίες, συνεχίζοντας μαζί σας την παράδοση της ποιότητας και της τέχνης μας.

GIORGIO  MERIANO

Θα μας βρείτε στη διεύθυνση:
Ηροδότου 4 – Περιστέρι
Τηλ: 210-5754797

 


http://www.small-large-shoes.gr

            

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

 
Banner
Banner
Banner